RETRO UTAZÁS
www.retroutazas.hu

e-mail: info@retroutazas.hu
Tel: +36 (20) 940-8388
RÉGI ÁLMOK ÚJ ÉLMÉNYEK
Ügyfélszolgálat:
Hétfő- Péntek: 15: 00- 17:00 ig! Telefonon!
Emaileket folyamatosan fogadunk!

 

TÁJÉKOZTATÁS A KORONA VÍRUSSAL KAPCSOLATOSAN 

Tájékoztatás dátuma: 2020.04.02. változat. 02. 

Dátum: 2020.04. 17. 

Változat: 03. 2020. 06. 18. 

Kedves Utasaink és Ügyfeleink!

A Retro Utazás szeretnénk minden kedves ügyfelünket, és utasunkat tájékoztatni a korona vírussal kapcsolatosan, hogy a nehéz körülményekre tekintettel irodánk munkatársai azon dolgoznak, hogy a járványhelyzethez képest a turnusaink teljesüljenek, folyamatosan egyeztetünk külföldi kollégáinkkal ill. figyelemmel kísérjük a nemzetközi információkat is, nem csak a belföldi média tájékoztatását vesszük alapul.

Mai napig nagyon sok érdeklődés érkezik irodánkhoz is a koronavírussal kapcsolatosan, nagyon sok utasunk bizakodik természetesen irodánk is, hogy a vírus által okozott bizonytalanságnak hamarosan vége lesz. Ezért informáljuk Önöket is honlapunkon.

Jelenlegi helyzetben minden utasunkat arra kérünk, hogy türelmes legyen Ma még egyikünk sem tudhatja, meddig tart ez a sajnálatos átmeneti időszak és mikor tudjuk újra elkezdeni a biztonságos utaztatást.

Arra kérjük utasainkat, hogy az utazásokat, ha tehetik ne mondják le azonnal, arra tekintettel, hogy jelenleg milyen helyzet van, a vírussal kapcsolatosan. Több oka is van annak, hogy az utazást ne mondják le, (természetesen akkor, ha tényleg utazni szeretnének és lehetőségük is lesz rá).

Jelen helyzetben nagyon sokan arra számítanak, hogy az utaztatási piacon túlkínálat lesz. Valóban lehetséges, hogy a kapacitásokat csökkentjük, de partnereink előreláthatólag akkora kedvezményt nem fognak biztosítani, mint az elfoglalási AKCIÓ során, ill. az EUR / HUF árfolyam is nagymértékben befolyásolja, az árakat….. és sorolhatnánk még, milyen tényezők befolyásolhatják majd a részvételi díjakat.

2020. 06. 18. - tól a lemondások csak az eredti lemondási feltételek szerint lehetséges! 

IV. LEMONDÁS

Az eredeti lemondási feltételek szerint lehetséges. 

természetesen ezek a lemondási feltételek abban az esetben élnek, ha az utazást a Retro Utazás indítja és az utas saját maga dönt úgy, hogy az utazáson nem vesz részt.

Nagyon fontos, hogy a VIS MAJOR helyzet akkor állapítható meg, ha a külpolitikáért felelős minisztérium által vezetett honlapra felkerül az „utazásra nem javasolt” célországok közé, vagy társaságunk dönt úgy, hogy az adott utazást nem indítja el. Irodánk is megállapíthatja a VIS MAJOR helyzetet, ha a adott információk alapján úgy ítéljük meg, hogy utasaink és kollégáink nincsenek biztonságban. Irodánk munkatársai is emberek, fontosnak tarjuk az Ők biztonságát is ill. természetesen az utasainkét is.

Több lehetőség közül választhat utasunk, ha úgy gondolja, hogy adott dátumon nem szeretne utazni - Kötbérezési időn belül is – kettő lehetőség közül válaszhatnak.

I. DÁTUM MÓDOSÍTÁS: – azon utasaink, akik az előfoglalási akció keretén belül fizették be a részvételi díjat INGYENESEN válaszhatnak másik dátumot, és nagyon fontos az is, hogy irodánk garantálja, hogy a befizetett áron utazhatnak – azaz, ha az utazás ára magasabb nem kell kifizetni az árkülönbözetet. FELÁR NÉLKÜL foglalhatják át az utazást!

 

UTAZÁSI UTALVÁNY 120 % - os mértékben 

 

II. UTAZÁSI UTALVÁNY  120 % - os mértékben- azon utasaink, akik a részvételi díjat előfoglalási akció keretén belül fizették be és nem szeretnének elutazni és az utazást lemondják,  akkor a visszatérítés a nemezetközi protokoll és szabályok szerint  Utazási Utalvány formájában kerül visszafizetésre.  –. Az utalvány a mindenkor befizetett részvételi díj 120 - % - a.  

UTAZÁSI UTALVÁNY ELŐNYEI:

-         Utalvány értéke a részvételi díj 120 % - a. 

-         Utalvány érvényessége: 2021. 10. 31. – ig, azaz a foglalásnak érvényességi időn belül kell megtörténnie.

-         Az utalvány a szerződő fél nevére szól, de ajándékozható nyilatkozattal.

-         Az utalvány értéke addig az összegig használható fel, ameddig a szerződési összeg nem haladja meg az utalvány összegét. (ha a szerződött összeg kevesebb mint az utalvány összege – akkor a különbözetről utalvány kerül kiállításra, és felhasználható a maradék összeg később, amennyiben magasabb a szerződött összeg akkor a különbözetet készpénzben kell kifizetni.)

-         Az Utalvány készpénzre nem váltható!

Lemondás esetén az utalvány a kezelési költség vagy kötbér levonását követően kerül elszámolásra, lemondás dátumtól függően. 

 

Minden Kedves Utasunknak Jó Egészséget Kívánunk!

 

Retro Utazás

Copyright © 2021 Retro Utazás