RETRO UTAZÁS
www.retroutazas.hu

e-mail: info@retroutazas.hu
Tel: +36 (20) 940-8388
RÉGI ÁLMOK ÚJ ÉLMÉNYEK
Ügyfélszolgálat:
Hétfő- Péntek: 15: 00- 17:00 ig! Telefonon!
Emaileket folyamatosan fogadunk!

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ! Rendkívüli!
Budapest, 2020.07.13.
Kedves Utasaink!
Jelen levelünkben szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a Koronavírussal és a Görögországi helyzettel és a görög nyaraló programokkal kapcsolatosan a kialakult törvénymódosításokkal kapcsolatban a következő tájékoztatást teszi közzé!
I. Görögország 2020.07.15. reggel 6 órától bevezeti kötelezően a szárazföldi utazóknak a kötelező koronavírus tesztet, aminek érkezéstől számított 72 órán belülinek kell lennie.
II. Magyarország kormánya 341/2020. kormányrendeletben kihirdette, hogy a hazaérkező utasoknak Bulgária és Szerbia vonatkozásában karanténba kell vonulni hazaérkezést követően.
A Tisztiorvosi Határozat értelmében több lehetőség van a karantén kiváltásra, -két koronavírus negatív tetszettel kell rendelkezni.
Irodánk minden utasunkkal folyamatosan felveszi a kapcsolatot a utazások megvalósulásával kapcsolatban! Türelmüket kérjük!
A kormányrendelet - 2020.07.31 - ig rendelkezik a karantén kötelezettségről! Az augusztusi és szeptemberi utazásokról is értesíteni fogjuk Önöket, a rendeletek szerint !

Friss változás 2020.07.17. 

 

A Magyarországi belépéssel kapcsolatos változások:

 

Görögországból közúton hazautazók számára fontos információ, hogy az ORFK közlése szerint a magyar határon, beutazásnál a gépkocsival/busszal belépni kívánó magyar állampolgárok esetében a kiindulási ország besorolását veszik alapul (tehát nem azt az országot, ahonnan közvetlenül magyar területre lép), így a Görögországból hazautazók – amennyiben igazolni tudják kiindulási helyüket - szabadon beléphetnek Magyarország területére.

 

forrás: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?gorogorszag

 

Copyright © 2021 Retro Utazás