RETRO UTAZÁS
www.retroutazas.hu

e-mail: info@retroutazas.hu
Tel: +36 (20) 940-8388
RÉGI ÁLMOK ÚJ ÉLMÉNYEK
Ügyfélszolgálat:
Hétfő- Péntek: 15: 00- 17:00 ig! Telefonon!
Emaileket folyamatosan fogadunk!

Budapest, 2020.06.28 

Kedves Utasaink!

Jelen levelünkben szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a Korona Vírussal és a Görögországi helyzettel és a görög nyaraló programokkal kapcsolatosan!

Az Európai Unióban a határzárlatokat feloldották, de vannak szabályok melyeket az utazások alkalmával, a helyszínen be kell tartani.

Szerbia– 2020. 05. 26 – én újabb nyilatkozatot adott ki a Korona Vírussal kapcsolatban, a nyilatkozatban megerősítették a következő intézkedéseket, a turizmussal és a vendéglátással és az utazásokkal egyaránt!

Szerbia határátlépéshez és a tranzit útvonal használatához nem szükséges korona vírus teszt, ill. jelenlegi rendelkezés értelmében, aki Szerbia felől érkezik az országba, nem szükséges karanténba vonulnia. Tranzit útvonalra is vonatkozik, a rendelkezés.

Bulgária is fogadja már az utasokat, át lehet utazni az országon.

Észak Macedónia továbbra is fenntartotta jelenleg a szükségállapotú intézkedéseket. A határok még zárva vannak Észak Macedóniában!

Görögország megnyitotta határait Bulgária felől. Azaz a magyar állampolgárok, karantén nélkül utazhatnak be az országba és haza egyaránt.

FONTOS azonban tájékoztatni Önöket, buszos utazásaink alkalmával a nemzetközi protokollt és törvénykezést be kell tartani, minden utazás előtt az autóbuszokat belső és külső fertőtlenítéssel takarítjuk ki. A KLÍMA berendezést is a szabályoknak megfelelően tisztíjuk és tarjuk karban! 

Fontos minden utasunk és kollégánk egészsége érdekében a szükséges szabályokat betartani, Indulás előtt Magyarországon – egészségügyi nyilatkozatot kell tenni, a nemzetközi protokoll szerint, (nyilatkozatot kérhetnek a fogadó és tranzit országok is) minden utasunknak indulás előtt érintés mentes test hőmérséklet mérés ellenőrzés történik ezt követően szállhatnak fel az autóbuszra.    

 

 

Köszönjük a türelmüket és az együttműködésüket!

 

 Retro Utazás csapata

Copyright © 2020 Retro Utazás